8 de maig de 2008
1 comentari

Repressió a solidaris amb en Franki

M’ha arribat aquest text:

Aquesta matinada del dijous 8 de maig, 4 joves independentistes tarragonins han anat a fer un mural en suport a en Franki. Quan ja havien acabat i marxaven cap a casa, un cotxe la Guàrdia Urbana secreta i un de normal els ha parat. Els han fet baixar del cotxe, els han identificat i han regirat tot el cotxe. Al cap d’una estona, el Cap de la Guàrdia Urbana els ha dit que no els detenien, però que havien d’anar a comissaria escoltats per dos cotxes de la poli per a firmar la citació a judici.
El judici serà aquest dimarts dia 13 a les 10:30 al jutjat de guàrdia.

L’acusació l’ha fet el cap de policia, s’els acusa no només del mural, que seria una simple falta, sinó que s’els acusa de les més de 80 pintades que van aparèixer el passat dimarts dia 29 d’abril; i aixó és un delicte, que correspon a una multa d’una barbaritat d’euros.
S’els acusa, sense proves; com a en Franki.
Els quatre detinguts tenen molt clar que aquesta citació a un judici ràpid no és arbitrària, sinó que correspon a tot una maniobra de criminalització que l’estat esta duent a terme al camp de Tarragona, en concret amb el que va d’any, a Tarragona aquest serà el tercer judici.

ESTIGUEU ATENTS A LES MOBILITZACIONS!
LLIBERTAT FRANKI!
MANIFESTACIÓ EN SUPORT A EN FRANKI AQUEST DISSABTE DIA 10 DE MAIG A LES 18h A LA Pç. UNIVERSITAT.

  1. el cap de policia de Mataró, és militar, està suspés de sou i feina perquè algú va esbombar i treure el tema a la llum, els responsables municipals ho amagaven,  el van enxampar borratxo i conduint… 
    entre ells , tenen clar, que l’estat i els seus símbols són intocables…
    entre ells s’ho fan i desfan…

    els franquistes encara retenen molt de poder

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!