Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 18 d'abril de 2018

Cartes des d’Estremera

⬆️ “Estimo Badalona, on han viscut molts dels meus avantpassats i que tant s’assembla a la meva ciutat.” Il·lusió i energia, via postal. Aquest dimecres m’esperava una carta de l’Oriol Junqueras a l’arribar a casa.

⬆️ I l’endemà, aquesta de l’amic Raül Romeva, que conté unes paraules que em semblen valuoses i que crec que paga la pena compartir.

“Sóc conscient que la situació és complexa, però justament és a Badalona on trobem la fórmula a imitar.

Ara, més que mai, ens cal mantenir el cap alt (dignitat), la mirada llarga (estratègia), el verb serè (respecte), el cor obert (l’empatia) i la mà estesa (disposició a negociar).

Personalment, vaig optar per fer de la meva presó un gest conscient, meditat i polític per tal que gent prengui consciència del que està passant.

Si sóc on sóc no és tan per independentista com per republicà. És la república allò que em motiva: igualtat, llibertat i fraternitat.”

Una imatge ajuda les necessàries paraules. Una mica de llum des de la presó d’Estremera amb el traç decidit i esperançador de Raül. Que poderosa aquesta flor que, malgrat tot, s’imposa als barrots.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Aquest país és tan petit, Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent