Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

El carrer de la Costa, compromís amb una singularitat que no es perdrà

Benages Pla (dibuix) | Valentí Soler (poema). Del llibre Finestral d'un temps, editat per Pont del Petroli.
Benages Pla (dibuix) | Valentí Soler (poema). Del llibre Finestral d’un temps (Ed. Pont del Petroli).

Les obres al carrer de la Costa, que hem començat aquesta setmana, garanteixen la conservació de tota la seva singularitat. Aquest carrer és un dels més bonics de Badalona i una de les portes de Dalt de la Vila, un barri amb tantes assignatures pendents.

1⃣ El projecte ha passat per comissió de patrimoni i està validat per veïns, q el reclamen de fa anys!
2⃣ Mantindrà el caràcter i millorarà acabats i accessibilitat. El barri millorarà i es dignificarà en un dels punts més foscos.
3⃣ Les llambordes no són ‘mediavals’ sinó de fa unes poques dècades (la majoria) però, malgrat tot, es mirarà de recuperar les possibles. En tot cas, la pedra de Montjuïc, molt valuosa i que conforma la part de vorera, sí que es podrà conservar.
4⃣ L’autor del projecte és Marc Manzano, adscrit a l’equip de millora urbana de l’AHC, que ha treballat bé al barri en altres actuacions.
5⃣ L’Ajuntament de Badalona financia les obres després q el PP deixés véncer un conveni per pagar-les a mitges amb l’Agència d’Habitatge.
6⃣ El carrer tornarà a ser porta de Dalt de la Vila en pocs mesos, orgull de #Badalona.

Aquí podeu accedir a la nota de premsa de l’Ajuntament i aquí a un vídeo meu explicant el més destacat de l’actuació. En aquest apunt de Facebook podeu llegir alguns comentaris, de tot color, al voltant del projecte.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent