16 de febrer de 2006
4 comentaris

RENFE incompetents

Gairebé cada dia he d’agafar el tren de rodalies de la RENFE. Hi ha força coses molestes, com ara la poca freqüència de trens, poca amplitud d’horaris, i poques places als trens, fet pel qual moltíssimes vegades em toca anar dreta i llegir o dinar també dreta dins el tren.

Però hi ha coses que encara fan més ràbia que tot això, i una d’elles és la mala indicació dels trens. A l’estació de Sants, on hi ha moltes línies i la indicació dels trens es fa més que necessària, hi ha un embolic important. Com que sempre faig el mateix trajecte, almenys ja sé per quina via ha de passar el meu tren i puc baixar a baix a esperar-lo. Però més d’una vegada per les pantalles de l’andana i megafonia indiquen un tren que no és el que passa en aquell moment. Si almenys fóssin puntuals, ens podriem guiar per l’hora, però quan parlem de diferències de pocs minuts entre un tren i l’altre, això no serveix de gaire ajut. El que indica en principi més clarament a on va el tren són els cartells lluminosos que aquest mateix porta, però no són gaire visibles i a vegades estan apagats.

Fa un temps tota una colla de gent que anàvem en direcció a Vilafranca, vam agafar el tren indicat així i ens vam trobar que el tren anava fins a Sant Boi, que no és de la mateixa línia. Aleshores, preguntant, vam assabentar-nos que el tren anava cap a l’aeroport. Vam baixar a Sant Boi, vam agafar el següent tren que anava a Sants Estació, i vam agafar el següent tren que anava cap a Vilafranca. Amb tot vam perdre el següent tren, i com que passen cada mitja hora, vam agafar el tren una hora més tard! Tothom qui tenia coses a fer com ara treballar, anar buscar nens a l’escola, estudiar, o el que sigui, va arribar una hora més tard per una cosa tan estúpida com indicar malament el tren.

Ahir gairebé en perdo un altre, quan per les pantalles i megafonia deien que anava cap a L’Hospitalet i vaig veure gent que preguntava als de dalt el tren a on es dirigia aquest. Per sort vaig fer el mateix i em van dir que anava cap a Vilafranca i el vaig agafar. No vaig arribar mitja hora tard a la feina de casulitat.

Com podeu comprovar estic força fastiguejada de la RENFE… i com que no s’ho cobren gens…!

  1. que son uns incompetents, si….

    i respecte a Antitank, dir-te que per seguretat les cançons han desaparegut d’internet, per seguretat…. xo ja te les farem arribar!!!

    muaksssssssssssssssssssssss

  2. Hola! fa poc temps que segueixo el teu bloc, dir-te que jo també sóc estudiant a la Facultat de Biblioteconomia de la UB, potser ens haurem trobat per allà sense saber-ho. (Aquí acaba l’off-topic)

    Tema RENFE, per anar a la facultat agafo el metro que en teoria tarda 10 min més que no pas si agafo la RENFE, però els dies que el metro s’ha fotut i he agafat la RENFE, el trajecte ha estat més llarg i apretat.

  3. Hola! Com va tot?

    Bono… ha estat una casualitat de sa vida que hagi topat amb aquest escrit. Ha estat perquè cercava informació sobre es diferents tipus de bonos o targetes de tren d’aquí, de Mallorca.

    Per jo és un poc mal d’entendre com és que te queixes de per què no hi ha prou trens, que si passen cada molt de temps de diferència però te puc assegurar que teniu un transport públic molt eficient, comparat amb es nostre.  Per no tenir, no tenim cap tipus de fulletó on t’expliqui quines característiques té un bono de 10 viatges com una targeta. No està bé es transport aquí, t’ho assegur perquè ara l’hauré d’agafar cada dia per anar a sa universitat.

    Bono, després d’això. Una abraçada ben forta; adéuu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!