18 d'octubre de 2005
1 comentari

Llibreria Catalonia

Llegeixo amb tristesa la notícia que anuncia que possiblement la llibreria Catalonia finalment haurà de tancar les seves portes.

Recordo les moltes estones que hi he passat mirant-me llibres. Quan vivia a Barcelona, era el meu lloc preferit per triar els llibres que volia regalar.

Sento molta ràbia i impotència quan veig que la Caixa Sabadell (però allò de que les caixes eren diferents dels bancs, ho vaig somiar o què?) fa mooving descarat a una llibreria que jo, i crec que molta altra gent, aprecio tant. Que es confitin la seva merda de pisos de luxe i tant de bo els provoquin un mal de panxa. Deuen formar part de la seva obra social per a "gent necessitada". Quina barra, per l’amor déu!

  1. Això de la Catalonia és penós, però la Caixa de Sabadell no n’és l’única responsable. El Govern catalanista i d’esquerres podria aturar l’operació d’especulació declarant la llibreria d’especial interès cultural, per exemple.
    Després de mort en Joan Ballester Canals també desaparegué la llibreria Públia, que era tota una institució: tampoc se n’evità el tancament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!