Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 26 de juny de 2017

Badalona inicia aquest estiu importants obres per millorar l’espai públic de la ciutat

Són sis actuacions que implicaran canvis sobre la mobilitat i l’accessibilitat de l’espai públic. Diverses quant a l’objectiu, l’emplaçament i fins i tot via de finançament, però totes comparteixen que començaran en breu, i que tindran lloc aquests propers mesos que, ja ho sabeu, són una bona època per fer obres a la via pública.

Entre les obres destaca el projecte d’urbanització del carrer Mossèn Anton, les obres del qual començaran abans del 15 juliol, i que suposarà una millora important d’aquesta via tan utilitzada i que connecta la ciutat amb diferents centres educatius i amb la seva biblioteca central. Aquí hem ampliat l’abast del projecte inicialment compromès i hem posat l’accent en la prioritat del vianant, tot reforçant, mitjançant passos elevats, el pas de vianants en la vorera de muntanya.

N’hi ha més, aquesta setmana comencen ja les obres d’arranjament del pont del petroli. Continuem treballant per reobrir el pont abans d’acabar l’estiu.

Al llarg del juliol, veurem també les obres de reparació de la carretera de dalt i de baix a Pompeu Fabra, obra reclamada per l’Ajuntament de fa temps, i que executa Territori i l’inici de la reurbanització del carrer Bogatell, tocant a Sant Adrià. També veurem com comencen els treballs per l’ascensor d’Albert Llanes, que permetrà superar una de les barreres arquitectòniques més evidents a Llefià… i la continuïtat de les obres del lateral de l’autopista!

Aquí teniu més informació:  i aquí un resum en vídeo.

Tot plegat, a més del pla de xoc per actuar sobre l’asfalt de la ciutat… amb més de 400 actuacions previstes.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? | s'ha etiquetat en , , , , , per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent