Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 13 de maig de 2011

Estris, cuina i política a Badalona

“Mai com ara, en el govern de la ciutat, la imaginació i l’habilitat per arribar a consensos hauran de ser un valor tan important” Vet aquí les propostes de participació de la candidatura Fem-ho plegats, coalició independentista liderada per Esquerra Republicana de Catalunya, i de la qual formen part també Accent, Reagrupament i les JERC.

O dit d’una altra manera:

Aquest ‘singular’ vídeo de campanya presenta cinc estris de fusta de bambú. Dissenys de sempre i per a sempre. Eines imprescindibles a la cuina. Cadascun fa la seva feina, però si convé, són intercanviables. Surten els plats, s’escriuen els menús a la pissarra i a la sala els comensals van cruspint-se les menges, una rera l’altra. Una cuina és un equip on quan la cosa va bé, no hi ha de faltar ni sobrar ningú. Apuntem cinc conceptes, que volen interpel·lar tota la ciutadania, la que està en associacions, la que està en partits, la que senzillament s’interessa i es preocupa per la ciutat. Són cinc objectius que ens semblen importants per al pròxims 4 anys. Més participació, més pactes de ciutat, més ajudar la innovació, més treball en xarxa, més transparència. Vaja, cinc receptes per a una cuina que ha de funcionar millor, per a un restaurant ple de colors i sabors, en el qual un dia, un s’aixeca de la taula creua la porta i diu… ei, aquí estan les meves mans: qui em passa un cullerot?



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent