Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 10 de maig de 2011

Eleccions sense ‘programa’?

Aviat farà una setmana que ha començat la campanya i només una candidatura té el programa accessible al web. Se n’adonava fa uns dies en Jordi Crisol i avui en Pep Mita també se’n feia ressò. El programa de la coalició independentista Fem-ho plegats es pot descarregar des de fa almenys 10 dies. No és que les altres forces no hagin fet propostes per la ciutat: i ara! se n’han fet un fart; i, la veritat, n’hi ha hagut de ben interessants: les idees sobre educació d’ICV-EUiA o algunes accions contingudes en el document sobre reactivació econòmica de CiU, per posar dos exemples. Segur que també hi ha moltes coses valuoses en les propostes que farà la CUP en el seu, de programa, i més sorgint d’un singular procés de participació. 

Només que… ¿no els sembla que ara, precisament ara, és el moment en el qual el ciutadà hauria de poder mirar-se amb calma (i un cert marge per a la reflexió) les propostes dels partits que votarà el 22 de maig? Bé, encara queden uns dies per a publicar el programa. Estarem atents.

Hi ha qui diu, tot mirant-nos amb una certa suficiència, que el ‘programa’ no se’l mira ningú. Nosaltres no n’estem tan segurs.



  1. Completament d’acord, els programes s’haurien de tenir molt abans, fins i tot et diria que per llei! Però en fi, coses del directe, ICV-EUiA el penjarà avuí (això sembla una obra pública però avuí sí que sí, segur!)

    Salut!
    Alberto 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent