Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 2 de març de 2011

No parlis bé dels altres partits…

No parlis bé dels altres partits; respon sempre una desqualificació amb una altra desqualificació; no reconeguis mai que t’has equivocat, digues, passi el que passi, que tens solucions per tot, i que les teves són les úniques solucions que tenen sentit. Vam ficar-nos en política amb aquests consells escrits en el revers del tiquet d’entrada. Però resulta que era precisament aquesta política la que ens empenyia a voler canviar-la, la política! La política d’abans, s’entén. La baralla constant, el nyigonyigo del ‘i tu més’, la política que es mira el melic. És, fet i fet, la política que no ens agrada, la política que no ens representa.

És per això que en persona i també a la xarxa, a Accent ens hem saltat aquests consells. Conscientment. Parlem bé dels altres partits quan proposen coses que ens semblen interessants per la ciutat; responem a les desqualificacions amb arguments; reconeixem quan ens equivoquem; i tenim clar que, en els pròxims quatre anys, farem avançar Badalona només si aconseguim bastir un projecte construït de forma conjunta amb tots els partits i col·lectius que es vegin interpel·lats per fer una ciutat més cohesionada, competitiva i interessant.

I si no us queda clar, doneu un cop d’ull a aquest vídeo



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent