GRÀCIES PER L'ATENCIÓ

Ignasi Badia i Capdevila

Vergonya, PSC!

El PSC es degrada cada dia que passa. O potser és que sempre ha estat així però ara se li veu més. Avui ha estat en Jaume Collboni, el portaveu del partit, que ha manipulat, enganyat i ofès a consciència.

Segons el portal 3/24, l’home ha demanat que Catalunya pugui exercir el dret a decidir de la manera com s’ha fet “a les democràcies homologables” (i ha aclarit que es referia al Regne Unit i al Canadà), i ha afegit que “si algú vol fer-nos passar per la via d’algunes repúbliques bàltiques, no serà el nostre model.”

És a dir, traduït, que el Govern i els partits que hi donen suport (i potser també hi inclou ICV i la CUP) volen fer-nos seguir el pedregar bàltic i no el camí de roses anglocanadenc. Oh, molt bé, portaveu!

Llàstima que oblida dos detallets de no res: primer, que si no seguim el camí de roses és per l’actitud tancadíssima de l’Estat espanyol (incloent-hi el PSOE i el “compañero” Rubalcaba) en relació amb aquesta qüestió i no pas per voluntat catalana. Aquí en Collboni manipula. Que és una manera d’enganyar.

I segon, que si el procés d’independència dels països bàltics de vegades va ser difícil tampoc no va ser per voluntat seva, sinó perquè vivien sotmesos a una dictadura policial estatista. Aquí en Collboni ofèn tothom qui va participar en la lluita bàltica per la llibertat i la democràcia al llarg dels foscos anys soviètics.

Cinisme i poca vergonya. I res més.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per ibc | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent