Alfons Escoda

Des de Cerdanyola, per Catalunya

7 de setembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

La Festa Major de Bellaterra i els joves

Darrera de qualsevol Festa Major , excepte aquelles de ciutats grans que van a cop de talonari, hi ha un munt de gent i un munt de feina per organitzar-les. M´agrada l´ambient de Festa Major, i m´agrada l´ambient de les comissions de festes que treballen bona part de l´any per que la festa sigui possible i tot vagi bé. A Cerdanyola tenim un munt de Festes Majors,  moltes de barri, la de l´UAB, la del Roser de Maig, la de Sant Martí i la de Bellaterra. Cadascuna té la seva gràcia, i al darrera de qualsevol d´elles hi ha molt d´amor i molta dedicació de molta gent, però només en poques d´elles, i Bellaterra n´es una, passa una cosa fonamental: els joves s´hi impliquen i gaudeixen de la Festa.

Que els joves d´un barri, d´un poble o d´una ciutat facin seva la festa, la organitzin i se´n sentin protagonistes em sembla fonamental.
A Bellaterra això passa. I m´agrada molt, per que no és fàcil aconseguir-ho.
Quina activitat millor pels joves que organitzar la seva Festa Major?. Mancats com estan moltes vegades els joves de propostes d´activitat i vida comunitària, isolats a casa seva o en petits o grans grups d´amics “sense activitat”. A molts joves els costa sentir-se part de la comunitat on viuen.
Fer, o col.laborar en fer, la Festa Major del seu barri o del seu poble em sembla una activitat magnífica. És la única manera, a més, que el conjunt de joves participin i gaudeixin de la Festa.
Aquests dies els joves de Bellaterra, igual que tots els seus veïns, estan de Festa Major. I tots plegats ens retrobem i fem una vida de poble díficil de fer la resta de l´any.
Al ball, al teatre, al pregó, a les activitats esportives, a la baixada de carros o al concurs de paelles, es trobaran joves i grans i gaudiran de la seva festa. Que per molts anys sigui així!!! .
Endavant amb els joves de Bellaterra, que us ho passeu molt bé, i gràcies per donar vida a la Festa de tots .
Molt bona Festa Major a tots els bellaterrencs!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!