Desdoblem la realitat

La càmera a la butxaca, sempre a punt. Dimarts passat al vespre. Fèiem temps per al concert que Ry Cooder i Nick Lowe van reglar dimarts a Barcelona, a la sala 2 del Palau Sant Jordi. En la foto de l’esquerra vaig agafar la llum del cel; en la de la dreta, la del terra. Hi ha quatre persones que sospiren amb la ciutat als seus peus, en una el cel és amable i serè, en l’altra és encegador i inquietant. La foto ha desdoblat amb senzilla eloqüència un mateix moment…

2 pensaments a “Desdoblem la realitat

  1. No tinc paraules per descriure la bellesa d’aquestes fotos. De totes maneres, em quedo amb la primera. I el que m’evoca és: melanconia, llibertat, serenor….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.