Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

Publicat el 17 de maig de 2009

… I el debat de debò comença a la xarxa

“Tants espais i moments, i el debat de debò comença a la xarxa, des d’un bloc… interessant”. Aquest comentari de la Dolors Sabater, escrit ahir a la nit al seu estatus de Facebook, es feia ressò del comentari que el responsable tècnic de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament havia deixat en el post que vaig fer dilluns sobre el concert de Manel. El meu apunt anava més enllà del concert, i el comentari del Daniel Gelabert, també. Apuntava algunes pistes sobre com hauria de ser una comissió de festes. Doneu-hi un cop d’ull aquí.



  1. M’agrada que els Manel, grup que segueixo des del deu origen, hagin triomfat  al país i a Badalona. El seu pas per la ciutat  ha estat un encert. Portar-los avui, quan encara no han arribat al cim  , i encara estan a l’inici de la seva carrera ha estat una de les experiències que poques ciutats n’en podran presumir. Sobre els temes si era lloc adequat i si estava adequadament programat ja he dit el vaig dir. Si més no, hi ha coherència amb el que s’ha programat a Font i Cussó en passades festes.

     

    Gràcies Josep per explicitar el que t’agrada i de retruc també dir el que no. Això ho trobo a faltar molt a Badalona. M’imagino un debat des de aquest punt de partida molt més estimulant que la critica del “malament,malament,malament” , Alguns veuen l’impuls d’una comissió de festes com una pedra a la sabata” que l’Oriol ens va deixar en l’inici de tot plegat. També és veritat amic Oriol, que no ho acostumes a fer. Saps que si m’he decidit a escriure és per que la teva opinió m’importa molt i em sap greu que una persona com tu opines i simplifiques tant . T’asseguro que les Festes de Maig del 2009 han portat (programació) i portaran (valoració)  moltes hores de reunions i debat entre entitats .

    Com es pot estar en contra de sumar complicitats, d’estar obert a  les col·laboracions ,de les mirades? Qui pot estar en contra de que “participar no  és només fer d’usuari”, ningú, absolutament ningú. Bones paraules. Difícils reptes. I qui sap ,si un somni impossible

     

    Sobre el tema de la comissió de festes , ja he dit que cal trobar la formula, jo no l’he trobada i ningú s’atreveix a dir qui entra i qui no. En Josep no veu la necessitat, i molta gent en té una idea equivocada sobre les seves funcions. Aprofundirem amb el tema ,si us sembla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Badalona és un poble? per oriol_llado | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent