El bloc d'Andreu Mas

El clos de la Torre

9 de gener de 2007
2 comentaris

Ampliant l’anella badalonina

M’escriu l’amic Quim Sabater per fer notar que també ha posat en marxa el seu propi espai a la blocosfera, El bloc d’en Quim. Un nom més que s’afegeix a l’anella badalonina, falta de dones, per cert…

Fa pocs dies penjava un post on feia referència a diverses incorporacions a la blocosfera per part de ciutadans i col·lectius de Badalona. Em fa notar en Quim Sabater que ell també s’ha penjat a la xarxa amb un espai propi, que també troba l’aixopluc de MésVilawebMésVilaweb, un dels espais de referència dels blocaires catalans i que hostatja la pàgina que esteu llegint. En Quim, ex director de l’àrea d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona (en uns anys que no era pas feina fàcil…), ex secretari general de Càritas i actualment soci-director de projectes d’Impuls al Benestar SL, dedica el seu bloc a parlar de l’anomenat Tercer Sector; aquest gran espai format per persones i entitats que treballen en favor de la inclusió social de les persones més desfavorides de la societat. De moment hi ha fet poques anotacions perquè tot just s’acaba d’estrenar, però és imprescindible que s’afegeixin a la xarxa persones amb consciència social que tractin temes que majoritàriament no reben als mitjans l’atenció que es mereixen. Benvingut, doncs.

Aprofito l’avinentesa d’aquesta salutació per destacar que continuo trobant a faltar en aquest univers de blocs les veus femenines. Les dones són una veu imprescindible en la nostra societat. Badalonines, escriviu!!!

  1. Jo sóc dona i es veritat que trobo a faltar opinions de dones. A mi em sembla que les dones no a Badalona sinó a tot l’Estat varem tenir una presencia bastant potent a tots els àmbits, eren els temps de quant la Rahola, Oranich, la malograda Montserrat Roig , eren temps en que les feministes sortiem ha defensar els llocs de treball de les dones, per l’igualtat, per la paritat, que tinguessin els mateixos drets i deures que els homes. Però ¿quantes dones en mort l’any 2006 per violencia doméstica?¿quantes vegades em sortit les dones al carrer  per fer manifestacions? no sé, em quedat com mudes, sembla que ja ens està  tot be, varem aconseguit fer tres pases endavant i d’un temps ença ens hem estancat, (a veure si ens animem) .Tots els Partits Polítics es van omplir la boca amb la paritat, a veure quin d’ells complirà. No vull culpar a ningú, com diu la dita,  ¿tenim el que ens mereixem?.

    Montse Francisco i Castella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!