La Resistència

Blog d'Oriol Ges

Baixa de SI

Avui m’he donat de baixa de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i cesso les meves actuals responsabilitats com a Secretari de Comunicació a l’Executiva Local de SI a Manresa.

Em vaig adherir el 21 de juliol de 2010, un dia després del naixement de SI, que ja aleshores demanava una llista unitària per fer i declarar la independència de manera unilateral, de forma honesta i irreversible. Res del que hi ha ara s’assembla a allò que exigíem als nostres inicis.

Des del minut zero he militat en un moviment coherent, racional i que durant aquests cinc anys de vida mai ha traït els seus objectius fundacionals. Ha sigut per mi un honor compartir projecte polític amb els patriotes que he conegut a SI, gent insubornable que lluita per uns ideals sense esperar-ne res a canvi.

No obstant això, la majoria de les bases de SI han decidit fer un gir de 180º i donar suport a un actors polítics que fins a dia d’avui han fet de tot i més per blocar i endarrerir la independència. Una decisió que no comparteixo en absolut i per tant, em veig obligat a plegar veles i no continuar en aquesta nova etapa del partit.

Visca Catalunya lliure!

  1. No, no el representa. Motius:

   – No incorpora la DUI
   – No assumeix la insubmissió ni la unilateralitat
   – No especifica què faran quan Espanya impugni el seu full de ruta
   – Planteja la redacció de la constitució abans de fer la independència, començant la casa per la teulada
   – La llista està triada des dels despatxos sense cap mena de participació de les bases dels partits que li donen suport
   – Està formada pels que fins ara han fet de tot i més per blocar la independènica

   Salut

  2. Amb qui, quan i com penses aconseguir “La independència ” ????
   Hi ha d’haver una majoria social molt àmplia i transversal per aconseguir-la…, prou que ha costat arribar fins ON som…,Ara toca fer un espring final, i no podem prescindir de cap “baixa”.., Tots hi som convidats a ésser-hi, HI hem d’ésser i estar-hi…SORT.
   LLuís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.