Noves Tecnologies

per Oriol Martí

12 de gener de 2012
Sense categoria
0 comentaris

THE NEW GREAT CROONER

Avui em fa una grata il•lusió parlar-vos del potencial aconseguit amb una eina com és ara el FACEBOOK.

Facebook ens ha canviat la vida i donat oportunitats de negoci fins a tal punt que podem arribar a experimentar projectes propis, i en les següents línees us explicaré no l’èxit més gran de la nostre empresa, però si el que ens fa més il•lusió, ja que és un projecte nostre.

El projecte de Platform1 Sam Darris aconsegueix 50.000 seguidors en 5 mesos
La veritat és que és un orgull pertànyer a una empresa com la meva. Una empresa de somiadors exigents. D’aspirants a l’ excel•lència. Un lloc on poder desenvolupar el meu potencial  el més enllà possible.

Després de 5 anys acumulant experiència en el món online associat als negocis, hem aconseguit un èxit espectacular amb un projecte casolà. Sam Darris. Amb un cost de producció mínim, hem aconseguit consolidar el primer producte propi de la companyia, cosa que per la part que em toca en el disseny i desenvolupament tècnic del projecte des de l’ inici, m’ omple de satisfacció. Fins el punt de perdre la respiració per un moment al veure una ressenya al New York Times recomanant Sam Darris. No m’ho podia creure!!

Facebook ens dóna possibilitats il•limitades de cara al futur immediat. Sempre que es facin bé les coses. Hi hem dedicat la nostra experiència en moltíssims casos de molts mercats.

Després de veure la mala gestió de xarxes que ofereixen la majoria d’ agencies, que s’aprofiten de la falta d’ educació en el sector dels prenedors de decisions, és força alarmant veure com es crema als inversors atrevits, no donant resultats o no fent tot el que es podria fer.

Aquí teniu la gràfica de l’evolució, una evolució que ens porta a tenir entre 3 i 5 mil visites al dia i ja tenir patrocinadors.

 

Facebook oficial de SAM DARRIS

Finalment, vull donar les gràcies a tothom per seguir el blog i pels comentaris, és un honor poder comunicar des de el meu blog de +Vilaweb, una eina que us recomano de debò.

Finalment vull donar les gràcies i comunicar tota la meva admiració a en Vicent i a la Assumpció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!