Noves Tecnologies

per Oriol Martí

1 de desembre de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Samsung Galaxy Nexus

El primer “Smartphone” amb Ice Cream Sandwich del mercat ja està disponible. El Samsung Galaxy Nexus està dissenyat per oferir una experiència “Google”. El telèfon presentat per Samsung i Google el passat mes d’octubre és el primer del mercat a incloure Android 4.0, l’última versió d’Android, i arriba als usuaris aquesta setmana de la mà de la Vodafone.

El nou dispositiu de Samsung i Google té una pantalla Super AMOLED de 4,65 polzades d’alta definició. La pantalla és un dels punts fonamentals del telèfon, sobretot després que Samsung hagi optat per un disseny sense botons en el dispositiu.

Disposa d’un microprocessador de doble nucli de 1,2 GHz dual que ofereix la màxima potència i velocitat i que permet aprofitar totes les capacitats multitasca del terminal.

Pel que fa a la càmera, el Samsung Galaxy Nexus presumeix de dos. Una darrere de 5 megapíxels i amb flash LED incorporat. Aquesta càmera és capaç de HD a 1080p. La segona càmera, a la part davantera, té 1,3 megapíxels i està pensada per oferir trucades de vídeo.

Els Galaxy Nexus que surt a la venda amb Vodafone inclouen l’actualització de programari que soluciona el problema del control de volum. El problema ha estat documentat quan el Galaxy Nexus està a prop d’un altre terminal que està realitzant una trucada en la banda dels 900 MHz GSM. Es creu que és una interferència que fa que el telèfon activi ràpidament el botó de baixada de volum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!