Noves Tecnologies

per Oriol Martí

30 de novembre de 2011
Sense categoria
1 comentari

Google Catalogs on és l’Android?

Avui no vaig a parlar-vos d’aquesta plataforma “Google Catalogs” que va sortir a la llum l’estiu passat per iPad i que ara han tret la versió per Android (més val tard que mai). Personalment és una aplicació que em sembla genial, però no m’ha agradat la manera que han fet servir per publicitar-la, utilitzant una plataforma de la “competència”, quan Google ja té la seva pròpia, ANDROID.

Personalment em sembla una manera de no creure en el seu propi producte o realment que els seus “Gadgets” fabricats per altres empreses tecnològiques de Smartphone que porten el seu sistema operatiu no treuen l’experiència d’usuari desitjada per poder-la mostrar en un vídeo. No ho sé.

Android és un sistema excel•lent i de vegades veig que no li donen el veritable potencial que té.

L’error més gran que vaig tenir, (tecnològicament parlant) va ser comprar-me un Smartphone amb Android, concretament LG GW520 i va ser l’error més gran no pel programari si no perquè el mòbil no estava preparat per poder donar el rendiment òptim. Quantes vegades es penja? Quantes vegades no respon al tàctil? … De vegades arribo a la conclusió que l’important en comprar un producte tecnològic no són les seves prestacions sinó que és l’experiència que li donarà a l’usuari en utilitzar-lo.

Jo he tingut diversos mòbils tàctils, BlackBerry Storm, Nokia 5800, Lg GW520, iPhone … I si hagués de quedar-me amb un, aquest és l’iPhone.

Han passat per les meves mans tota la gamma d’iPhone des del primer fins al 4S, que és el que utilitzo ara i puc dir amb contundència que és el millor mòbil que he fet servir, i només per un petit detall, deixant de banda les especificacions del producte, em quedo només amb una sola cosa, l’experiència de l’usuari, no n’hi ha cap que se li acosti. Aquesta és la grandesa de l’iPhone, iPad, iPod. Però és només la meva opinió, ara ja estan sortint bons mòbils com el Samsung Galaxy S i el S2 però encara els queda per aprendre.

Pd: Google Catalogs només està disponible als Estats units, de moment…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!