Noves Tecnologies

per Oriol Martí

22 de novembre de 2011
Sense categoria
0 comentaris

Packard Bell oneTwo

La gamma oneTwo de la coneguda Packard Bell va anunciar la seva renovació fa cosa d’una setmana al Regne Unit. Els dos nous models, que reben els noms de oneTwo M i oneTwo L, gaudien així pràcticament de les mateixes prestacions existents en el seu antecessor (fins i tot oferint-se en les mateixes mides de 21,5 i 23 “, respectivament), encara que lluint un disseny un 65% més prim (que no és poc) i una nova peanya metàl •lica.
Ara els renovats oneTwo tiren l’àncora a Espanya i avisen de la seva comercialització immediata al país per gust dels simpatitzants de la marca. D’aquesta forma el oneTwo M pot ja adquirir a les botigues a un preu recomanat de 599 euros, mentre que el oneTwo L, d’altra banda, es mostra en els aparadors a un cost de 699 euros.
 

Recorda que aquests tot-en-un compten amb processador Core iSeries, gràfics NVIDIA o AMD, altaveus de 2,5 W, pantalla tàctil amb una resolució de 1920 x 1080 i unitat DVD. A més, disposen de quatre ports USB 2.0, dos USB 3.0, lector de targetes 5 en 1, entrada i sortida d’àudio, i connector HDMI, estant tot gestionat per les qualitats del sistema operatiu Windows 7.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!