El Mont

No és el món

14 de juny de 2008
Sense categoria
0 comentaris

ERC, no val a badar.

Semble que a Can ERC no troben la manera de tancar les disputes internes pel lideratge i la orientació política de la formació. Les eleccions passades no han servit per aclarir el panorama i el Congrés d’avui es presenta distret.

Esperem que puguin trobar la calma i refer idees pensant en Catalunya, no tenen gaire més temps, doncs……

a Can PSOE de Catalunya també comencen a esmolar les eines. El conseller Castells, en una entrevista en un diari,  més clar, no podia ser donada la seva posició dins el Govern de la Generalitat.

Si a Can PSOE tenen tensions internes a Catalunya, peró creixen electoralment el Tripartit pot petar, però no per les trifurques d’ERC. El PSOE pot prendre en consideració un avançament electoral a Catalunya aprofitant el vent a favor que l’hi donen les tempestes del Tripartit.

Els Socialistes també tenen Congrés i els moviments interns, encara que menys sorollosos que els d’ERC, poden portar  més canvis en la política Catalana dels que no ens pensem. Ara pels d’ERC no val a badar.

Bé de moment és ciència ficció, que va bé per matar el cuc. Penseu en les Al.legacions de la MAT, els Alcaldes necessiten tot el suport possible dels ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!