catalunyaterraoportunitats

Voltar i viatjar per Catalunya a la recerca d'oportunitats

29 de maig de 2013
Sense categoria
0 comentaris

L’atractiu internacional de la Costa Brava (Catalunya)

El patrimoni natural català ha gaudit sempre d’un atractiu i una capacitat per captar visitants, que és l’enveja de nombroses comunitat estatals.

El atractiu de les muntanyes pirenaiques d’una banda i per suposat el mediterrani, és aquí on volem fer un incís i aturar-nos per mirar d’analitzar el seu valor i atractiu pels visitants que any rere any visiten les nostres terres

Valor Costa Brava

La Costa Brava a Girona ha gaudit sempre d’un estat de forma formidable si a nivell turístic fem una anàlisi.

Un clima molt atractiu a l’estiu, amb unes patges espectacular. Els països que conformen l’Europa cèntrica i nòrdica, miren la formula d’escapar del gris temps a la recerca d’un destí proper i atractiu alhora.

Platges Costa Brava

Les platges de la Costa Brava, tenen un ineludible atractiu que pot anar des de les llargues i sorrenques platges de l’Empordà a les cales més amagades i rocoses.

Aquesta conjunció de tipologies de platges amb l’afegit d’un litoral no gaire massificat, potser amb l’excepció d’Empuria Brava, donen un encant únic a les seves platges.

Pobles Costa Brava

Un altre dels encants que tots coneixem de l’Empordà son els seus encantadors pobles pesquers, especialment tots aquells que es troben a l’Empordà, com l’Escala, Sant Pere Pescador, Roses, Cadaqués… a més a nivell turístic aquest pobles concentren una variada proposta de bars i restaurants, especialment a l’estiu, que ho converteixen en un reclam perfecte per turístiques que passen els dies als pobles i aprofiten per dinar o sopar en els seus restaurants.

Activitats turisme Costa Brava

Les activitats turístiques de la Costa Brava estan directament relacionada amb el mar mediterrani i totes les activitats que l’envolten.

D’aquesta manera podem trobar a Sant Pere Pescador un dels llocs més importants a nivell estatal per a la pràctica de windsurf i altres activitats de mar.

Però no és l’únic lloc, en altres indrets podem gaudir d’activitat como el busseig, kayak o endinsar-nos dintre del mar amb diferents embarcacions.

Allotjaments Costa Brava

A la Costa Brava, podem trobar multitud d’apartaments i allotjaments més o menys propers a la platja.

Una altra forma més local de gaudir de la Costa Brava és llogar alguna casa rural a Girona (Cat), és una bona manera de fer-ho des del patrimoni natural alhora que estem ajudant a les petites economies locals de Catalunya i donant un cop de mà a sector que potser no estan gaudint ara mateix del seu millor estat de forma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!