Oi?

Algunes notes d'un bloc d'Oriol Izquierdo

Publicat el 15 de maig de 2020

Un quart de segle de Vilaweb

Avui Vilaweb fa 25 anys i se’ns ha suggerit que féssim una mica de memòria. I en faig. […]

Jo no crec que fos l’únic que quan l’Assumpció i el Vicent van començar a explicar que farien la Infopista va pensar que m’esperaria assegut aviam què passava… I coi, si van passar coses! Gràcies a Vilaweb i al seu pragmatisme visionari molts vam entendre des del principi que això d’internet no era una broma. I, cadascú segons la seva modèstia, hi va apostar.

A Vilaweb sempre m’he sentit com a casa. Sempre com a lector, llavors que hi van aixoplugar tots els números de 1991 Revista magnètica (s’han perdut en el ciberespai, potser?), quan em van engrescar a estrenar aquest bloc i ara que m’hi deixen esplaiar almenys un cop cada quinze dies. Gràcies per tot, per tant.

Remenant coses d’aquells primers anys he trobat dos papers, un amb data del 31 de juliol del 1997, en què, a petició del Vicent, els feia una primera proposta del que podia ser la futura “Vilaweb lletres”. En vam parlar poc i vam fer de pressa. Ells adaptant-se sempre al que era factible per anar molt més enllà. Diria que aquest és un dels bons trets de la casa.

I que així sigui per tots els anys que vinguin.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cosa pública | s'ha etiquetat en , , , per oi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent