Cohen: You know who I am

Ja saps qui sóc jo

Jo no et puc seguir amor meu
Tu no em segueixes a mi
Sóc la distància que poses entre
Tots els moments que serem

Ja saps qui sóc jo
Has mirat al sol
Bé, sóc el qui estima i canvia
Del no res fins a això

Ara em fas falta nua
Ara em fas falta esquerpa
Em fas falta per dur els meus nens
Em fas falta per matar un nen

Ja saps qui sóc jo…

Si mai podies descobrir-me
Em rendiria als teus peus
I et deixaria amb l’home trencat
Que t’ensenyaria a arreglar

Ja saps qui sóc jo…

Jo no et puc seguir amor meu
Tu no em segueixes a mi
No sóc vida, no sóc mort
No sóc esclau ni lliure

Tu ja saps qui sóc
Has mirat al sol
Bé, sóc el qui estima i canvia
Del no res fins a això

Versió: Oriol Izquierdo

Quant a oi

Lector, editor, dinamitzador literari i, fins i tot, botiguer. Professor de literatura i humanitats a la Universitat Ramon Llull i a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, ha estat director de la Institució de les Lletres Catalanes (2007-2012). S'ha dedicat sempre a la promoció d'activitats literàries i el foment de la lectura. Ha exercit la crítica literària i el periodisme cultural en diversos diaris i revistes i ha col·laborat en programes de ràdio i televisió. Ha participat en diversos projectes com la publicació electrònica "1991 Revista magnètica", el portal web Vilaweb Lletres o la revista trimestral "Idees Revista de temes contemporanis". Ha estat director literari d’Edicions Proa/Enciclopèdia Catalana, entre 1987 i 1998. Ha tingut cura de l’edició de l’obra poètica de Montserrat Abelló i treballa en l’àmbit de la sociologia de la literatura i de l’edició; s'ha especialitzat en tecnologies de l'escriptura i de la lectura i té en curs la tesi doctoral sota el títol "La inversió cultural: La invenció de les pantalles en l’evolució de les tecnologies de l’escriptura i de la lectura i la seva relació amb la pèrdua de significació de la cultura". Ha publicat alguns llibres per a infants i el llibre de poemes "Moments feliços".
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cançó, Lectures i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*