Cas #Pujol

He fet tres piulades d’urgència sobre la confessió de Jordi Pujol. Les copio al bloc, i espero —em sembla que aquest gènere encara no l’he practicat mai— glossar-les en aquest mateix post els pròxims dies. […]

El cas #Pujol en 1/3 piulades d’urgència: el fet és greu i decebedor i inoportú i imperdonable. Dóna munició als enemics i ens desmoralitza.

 

El cas #Pujol en 2/3 piulades d’urgència: no és secundari que la confessió arribi ara i d’aquesta manera. A qui beneficia i qui perjudica?

 

El cas #Pujol en 3/3 piulades d’urgència: donem-hi la volta. Pujol no és excepció. Que sigui exemple: fem net de frau per fer el país nou!

Quant a oi

Lector, editor, dinamitzador literari i, fins i tot, botiguer. Professor de literatura i humanitats a la Universitat Ramon Llull i a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, ha estat director de la Institució de les Lletres Catalanes (2007-2012). S'ha dedicat sempre a la promoció d'activitats literàries i el foment de la lectura. Ha exercit la crítica literària i el periodisme cultural en diversos diaris i revistes i ha col·laborat en programes de ràdio i televisió. Ha participat en diversos projectes com la publicació electrònica "1991 Revista magnètica", el portal web Vilaweb Lletres o la revista trimestral "Idees Revista de temes contemporanis". Ha estat director literari d’Edicions Proa/Enciclopèdia Catalana, entre 1987 i 1998. Ha tingut cura de l’edició de l’obra poètica de Montserrat Abelló i treballa en l’àmbit de la sociologia de la literatura i de l’edició; s'ha especialitzat en tecnologies de l'escriptura i de la lectura i té en curs la tesi doctoral sota el títol "La inversió cultural: La invenció de les pantalles en l’evolució de les tecnologies de l’escriptura i de la lectura i la seva relació amb la pèrdua de significació de la cultura". Ha publicat alguns llibres per a infants i el llibre de poemes "Moments feliços".
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cosa pública i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*