Sopa de Lletres

Estava aconseguint, em sembla, mantenir les constants vitals d’aquest bloc amb una o dues anotacions setmanals. Però des de fa uns dies he tornat a ser-ne massa absent. Per un motiu: una Sopa de Lletres que m’absorbeix però no és gens indigesta. […]

Amb aquest nom la Dolors i jo estem a punt d’engegar una nova aventura: Sopa de Lletres serà una botiga de llegum cuit, fruits secs, olives i més: alimentació saludable i consell dietètic a l’abast de tothom, al barri d’Horta, a tocar del metro de Valldaura.

Inaugurarem dimecres que ve, dia 5 de juny, a la tarda. I, si tot va bé, farem honor al nom de l’establiment convertint-lo en un punt de trobada entre alimentació, salut i cultura. 

(Aquí en trobareu el web, encara en construcció.) 

Quant a oi

Lector, editor, dinamitzador literari i, fins i tot, botiguer. Professor de literatura i humanitats a la Universitat Ramon Llull i a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, ha estat director de la Institució de les Lletres Catalanes (2007-2012). S'ha dedicat sempre a la promoció d'activitats literàries i el foment de la lectura. Ha exercit la crítica literària i el periodisme cultural en diversos diaris i revistes i ha col·laborat en programes de ràdio i televisió. Ha participat en diversos projectes com la publicació electrònica "1991 Revista magnètica", el portal web Vilaweb Lletres o la revista trimestral "Idees Revista de temes contemporanis". Ha estat director literari d’Edicions Proa/Enciclopèdia Catalana, entre 1987 i 1998. Ha tingut cura de l’edició de l’obra poètica de Montserrat Abelló i treballa en l’àmbit de la sociologia de la literatura i de l’edició; s'ha especialitzat en tecnologies de l'escriptura i de la lectura i té en curs la tesi doctoral sota el títol "La inversió cultural: La invenció de les pantalles en l’evolució de les tecnologies de l’escriptura i de la lectura i la seva relació amb la pèrdua de significació de la cultura". Ha publicat alguns llibres per a infants i el llibre de poemes "Moments feliços".
Aquesta entrada ha esta publicada en Sopa de Lletres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*