Oi?

Algunes notes d'un bloc d'Oriol Izquierdo

Publicat el 24 d'abril de 2013

Signar llibres

Entenc les raons d’Albert Sánchez Piñol per no ser el dia de Sant Jordi fent carrer al costat dels lectors i signar-los llibres. He estat editor prou anys per haver hagut de fer d’espelma de més d’un autor, fins i tot de renom, que esperava inútilment algun caçador de signatures, al costat d’algú altre, de vegades només un baliga-balaga, que no donava a l’abast a satisfer els seus fans… […]

Però també hi podem donar la volta. Ahir Ignasi Blanch, Dolors Borau i jo vam compartir bona part de la tarda a la paradeta que la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral tenia a Rambla de Catalunya, a l’alçada del número 85. I, com qui no vol la cosa, vam estampar el nom, i l’Ignasi uns dibuixos que meravellava veure’ls fer, en una quinzena d’exemplars d’Una festa sobre rodes. Que per a un llibre vell de dos anys és un veritable rècord.

Vull donar les gràcies a la FCPC per convidar-nos a ser-hi, i a tots els amics que van passar per la parada a donar-nos suport. Entre tots vau demostrar que hi ha Sant Jordi més enllà dels grans èxits i el seu reflex mediàtic.

A la imatge se’ns veu badant, amb Aràntzazu de Olaortua, presidenta de la FCPC, en un moment de la conversa que l’alcalde Xavier Trias va tenir la gentilesa de mantenir amb nosaltres.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Una festa sobre rodes per oi | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent