La vida al Facebook

Em sembla que era Màrius Serra que fa uns dies parlava de la iniciativa de Facebook de dedicar un espai especial als membres de la xarxa social ja difunts. I, com deia ell mateix, no sé si cal. […]
Perquè la màquina tota sola, com passa amb tants atzars en lavida real, ja genera punts de record i de memòria.

Ara mateix, per exemple, hi he obert sessió i m’apareix aquest missatge:

Ajuda a fer que el Facebook sigui millor per a ella.

La brutalitat de l’absència dóna a la proposta tota una altra significació que no preveien els promotors de l’invent. Doncs, es deu tractar d’això…

Va per tu, Mavi.

Quant a oi

Lector, editor, dinamitzador literari i, fins i tot, botiguer. Professor de literatura i humanitats a la Universitat Ramon Llull i a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, ha estat director de la Institució de les Lletres Catalanes (2007-2012). S'ha dedicat sempre a la promoció d'activitats literàries i el foment de la lectura. Ha exercit la crítica literària i el periodisme cultural en diversos diaris i revistes i ha col·laborat en programes de ràdio i televisió. Ha participat en diversos projectes com la publicació electrònica "1991 Revista magnètica", el portal web Vilaweb Lletres o la revista trimestral "Idees Revista de temes contemporanis". Ha estat director literari d’Edicions Proa/Enciclopèdia Catalana, entre 1987 i 1998. Ha tingut cura de l’edició de l’obra poètica de Montserrat Abelló i treballa en l’àmbit de la sociologia de la literatura i de l’edició; s'ha especialitzat en tecnologies de l'escriptura i de la lectura i té en curs la tesi doctoral sota el títol "La inversió cultural: La invenció de les pantalles en l’evolució de les tecnologies de l’escriptura i de la lectura i la seva relació amb la pèrdua de significació de la cultura". Ha publicat alguns llibres per a infants i el llibre de poemes "Moments feliços".
Aquesta entrada ha esta publicada en Vida diària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*