Per camins i carreteres

bloc d' Antoni Rigol Ginebreda

15 d'octubre de 2006
2 comentaris

confidencial.cat

Aquest matí he anat a buscar l’AVUI com cada dia per poder veure el famós DVD. Però resulta que no tinc aparell de DVD, i tal com hem va passar amb dos dvds mes que tinc, no els puc veure amb l’ordinador. Tinc un ordinador nou amb gravador de DVD, però hem demana un descodificador. Algú sap com puc veure’l?

Ara m’hauré de comprar un aparell de DVD, ja tenia pensat fer-ho, però potser no ho hauria de dir que es per veure això. Potser els fabricats d’aquests aparells, el han pagat perquè saben que pujarà la venda.

Del contingut, potser no n’hauria de parlar, ara estic intentant veure’l per YUO TOBE, penso que s’els pot girar en contra, i fer-los perdre vots. Soc votant d’ERC, però dubtava de votar a CiU, perquè no m’agrada el tripartit, en les condicions de fa tres anys, però ara, ja tinc clar a qui votaré. Diuen que es joc brut, no ho se, quan s’està a l’oposició, es complicat parlar malament de qui està al poder, s’han d’aprofitar totes les pífies que han fet. De vídeos com aquest també n’han fet el PSOE i el PP, va ser joc brut lo de Banca Catalana, etc. Però, penso que no calia, s’han equivocat, ara, la resta de partits ho aprofitaran.

  1. Jo, de tu, el fotria directament a les escombraries (cossi dels plàstics) i em compraria igualment el DVD. Pots veure Amelie, que és una bona pel·licula amb una música excel·lent de Yann Tiersen o qualsevol altre que et pugui agradar, n’hi ha tantes…
    De fet n’hi ha tantes que jo aprofitaré els quinze dies de camprenya electoral per veure totes les que pugui i enmordassar la tele.
    La higiene, sobretot!
    ah! i vota a qui vulguis si en tens ganes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!