Tot a punt per a l’acústic de Porrera i els concerts a Cambrils i Sueca

Després de la llarga ruta de la setmana passada, aquesta cap de setmana anirem fins a Porrera on la gent d’aquest poble del priorat està preparant un lipdub ben especial en format 3D que serà enregistrat per TV3. En aquest lipdub sonarà ‘La Flama’ i comptarà amb la participació confirmada de Lluís Llach, Feliu Ventura, Manel Lucas i Miquel Gil entre altres. Després de la gravació farem un concert acústic a la plaça Catalunya del poble a partir de les 22:00h. Si voleu més informació sobre les entrades anticipades podeu entrar a la web de l’Associació Cultural Lo Cirerer.

El dia següent baixarem del Priorat fins a Cambrils. Allí actuarem al Festour amb Toquem Fusta, Malakaton, Strombers i Kayo Malayo. Nosaltres actuarem a la 01:30h de la nit. Ací podeu veure el mapa del concert (el mateix recinte que el Cambrirock) que és gratuït.

Finalment, dissabte anirem fins a Sueca (Ribera Baixa) on actuarem a les festes del poble juntament amb Orxata Sound System i els mítics Malajunça Ska Band. El concert se celebrarà finalment a la plaça Jaume I de Sueca. L’accés és lliure i gratuït (sense invitacions!!!) Obrint Pas actuarem a les 00:30h de la nit.

09.10.10 Acústic a PORRERA (Priorat)
10.10.10 CAMBRILS (Baix Camp)
11.10.10 SUECA (Ribera Baixa)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *