28 d'agost de 2012
Sense categoria
0 comentaris

PERÒ… QUÈ DIU ARA?

L’Oriol Junqueres proposa una coalició amb CiU i IV per fer la independència. Ho fa en una entrevista i des de Iniciativa no triguen ni una hora a dir que de cap manera.

Home, si es tracta d’omplir portades a l’agost, prefereixo els famosos en pilotes enxampats al iot, si més no, no cal que ens els prenguem seriosament oi?

Jo pensava que la política consistia reunir-se hores i més hores, dialogar i negociar, fins a trobar els consensos que permetin avançar.
 
En Lula da Silva, preguntat pel miracle brasiler, en relació a l’emergencia de la nova classe mitja, va dir: només hem fet democràcia, i afegia: mai varem estalviar una hora més de reunió, per tal d’arribar a un acord.

Però vet aqui que la política catalana és un seguit de declaracions contradictòries que la gent segueix amb gran interès.
Ara al bar pots sentir: ep! que en Felip Puig és molt independentista i saps qui ho és molt també? – ai dò, no ho semblava paaas aquest!.
No deu ser pas que estem en campanya electoral, oi?

Ai las, declaracions buides i brindis al sol, potser el canvi de temps porti més sentit comú, sentit d’estat, sentit de la realitat i sentit del ridícul als nostres representants.

Tenen molta feina, ara que comença el curs, potser que s’hi posin.

Núria Coral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!