13 de juny de 2008
Sense categoria
0 comentaris

HEM FET LA VOLTA AL MÓN!

Hem acabat un viatge on la cultura, les aventures, les emocions i la lectura han estat els nostres companys de ruta.

El projecte de llengua castellana, a partir del llibre de Jules Verne, La vuelta al mundo en 80 días, ha finalitzat avui, entremig d’una gran expectativa per saber quin seria el seu final.
Des de que el vàrem començar, ens vam proposar que més enllà d’utilitzar aquesta novel.la com una eina d’estudi de la literatura, l’aprofitaríem, també, per poder conèixer i comprendre una mica millor el món…

A Londres ja ens vam convertir en periodistes, escrivint articles pels més prestigiosos diaris d’Anglaterra. A mesura que travessàvem Europa, amb una locomotora dissenyada per R.L.Sthepenson, ens adonàrem de la sort que suposava que Ferdinand de Lesseps hagués construït el Canal de Suez…

I arribàrem a l’Índia, on la curiositat sobre els dominis britànics en aquesta península ens féu investigar sobre la independència d’aquest país de la mà de Mahatma Gandhi i amb la seva idea de la no-violència com va aconseguir fer de l’Índia un país lliure. Vam parlar també de la greu situació de la dona en aquest país, tant al segle passat com actualment.

I hem conegut Confuci; i la ciutat de Rangun derruïda aquests dies  per les grans inundacions.

I en arribar a Amèrica ens esperava un míting electoral que ens va fer que coneguéssim tots els presidents dels EEUU, i que visquéssim d’aprop les eleccions actuals, entremig de mormons i d’altres religions.

Hem après un munt de coses!

I a més, després de superar incansables obstacles, el nostre protagonista de la novel.la ha tingut la sort del Sol…

Ha estat un projecte fantàstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!