Combatent entre la boira

Amb la terra entre els dits

9 de gener de 2013
1 comentari

Alfon Libre i Comunera!

Sempre havia pensat que de Castella només n’hi havia una, la que havia socumbit Espanya i els Borbons ocupant la resta de pobles ibèrics… Però he tingut el goig de conèixer companys que reivindiquen una Castella lliure i rebel amb Espanya. Una Castilla hereva dels Comuneros i no dels conqueridors d’Amèrica, Una Castilla que amb pocs anys s’està alçant davant l’oblit i la negació de l’Estat Espanyol. Una gran noticia per la resta de pobles com el Català.
Per això ha tancat a l’Alfon un sagal de 21 anys seguidor del Rayo Vallekano Que avui sortirà de la presó on roman castigat per Espanya des del dia14 de novembre del 2012.
No el conec però el veig simplement com un jove fart de veure el seu futur tant negre, un simple jove conscient de la realitat social que l’envolta i que decideix que no vol viure més en la farsa nació per rics que es diu Espanya, un jove com jo, un jove com tots… Un jove que empelta l’arrel del seu poble i que malgrat el que l’han fet patir no el torçaran ni ell ni  la determinació que han pres els joves Castellans per avançar decididament cap a la nova Castilla Comunera la Castilla de Todos. Avui l’Alfon som tots. Avui Castilla som totes!
Molt benvingut company! T’esperem als carrers, t’esperem amb els braços oberts arreu dels Països Catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!