Sentiments

 

 

 

Crec que em sento com moltes persones d’aquest país…desorientada!

Vaig “néixer” a la política al 2010…sóc jove encara i no sé massa de res.  He participat en l’ ANC, en la secció local d’ ERC al meu poble, he anat a totes les convocatòries de l’ 11S …llegeixo diària, miro notícies…contrasto diverses opinions i segueixo sense saber on anem.

El cor em diu que he de continuar i el cap em diu que alguna cosa no va bé.

S’acosten noves eleccions i jo que al llarg de la meva vida he votat diverses opcions…em trobo una altra vegada enmig d’ un mar de dubtes.

Estic desorientada, però DEMPEUS!

Nanipalau

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*