22 de maig de 2006
Sense categoria
1 comentari

I circcuit folc 2006

El diumenge 21 de maig  a Cal Macarró,la taverna catalana de Calaf

El diumenge 21 de maig cal Macarró,la taverna catalana de Calaf, va acollir el segon concert d’aquest circuit folc,que  podeu seguir  també en altres localitats catalanes.Un públic intergenaracional que vam xalar  amb Jaume Arnella.Presentava el seu darrer CD "Cap i  Cua",que va embolcallar amb la seva fina ironia i el seu llarg bagatge d’animador.Va implicar  tot el personal  cantant , picant de mans i rient ,especialment amb la cançó"homes i dones el cap dret,no trepitgeu l’estatutet".
Des d’aquí felicito els organitzadors del cicle,a cal Macarró pel seu compromís  deshinibit i festiu,i us recomano  que no us perdeu la resta d’actuacions.
 
Ah! i és evident  que els que volem viure amb normalitat la catalanitat en tots el àmbits  ja no som quatre .A veure si  entre tots ens hi posem per crear més espais socials  que reflecteixin  i permetin expressar-se a tota la gent lliure ,desacomplexat i creativa,que fa tanta urticària als que ara tenen el poder,els diners i els mitjans.

  1. Tens tota la raó!

    Jo també hi era i vaig passar-m’ho molt bé. En aquest país ens manca més gent com el Jaume Arnella, més locals com Cal Macarró i ens sobren estatutets i mediocritats diverses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!