Albert Vila Lusilla

Blog polític i de dèries diverses

1 de novembre de 2005
Sense categoria
3 comentaris

Gent que hi toca

Oriol Izquierdo, en un article (Avui, 1.11.2005) signat conjuntament amb Francesc-Marc Álvaro, Joaquim Colominas, Agustí Colomines, Pere Martí, Xavier Roig, Ferran Sáez i Marçal Sintes, mostra la temença que el clima polític actual «pot dur una part important de la societat catalana i de la classe política a acovardir-se, com ha passat tantes vegades».

I afegeix que «nosaltres, per contra, creiem que ara com mai cal parlar clar i sense por, que ara com mai és l’hora de pronunciar una defensa de la sobirania -sí, hem dit sobirania- del Parlament de Catalunya»

 

  1. Tot i ser important i que cal donar bons arguments per justificar els articulats. Hi poden haver tres posicíons, una intermitja a mena de fulla de ruta a mig plaç per no ensopegar de cop. Una altra que és el respecte a la soberania del parlament i la voluntat majoritaria del poble català i l’altra accedir a tot les retallades que vól la deria espanyolita del PSOE. Que no és altra cosa que retardar el desenvolupament del Principat, i per tant de l’Estat. Sols és pot cedir en un augment en la solidaritat envers a les altres regions, però no en els plantejaments fiscals i que ajude al Principat a fer una economia competitiva per a la globalització que ens anuncia Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!