25 de maig de 2009
General
1 comentari

Èxits del Lobby per la Independència en lluita contra Pedrito Piscines

L’organització patriòtica d’agitació i propaganda Lobby per la Independència ha assolit dos èxits jurídicopolítics en l’assetjament al que sotmet de fa temps la força mediàtica d’ocupació espanyola ‘El Mundo-El Dia de Baleares’ singularitzada en la figura del seu editor Pedro J. Ramírez conegut popularment a Mallorca com a Pedrito Piscines.

En Pedrito va haver de retirar la demanda per injúries contra el Lobby quan s’assabentà que l’estratègia jurídica del grup mallorquí era la de contrastar el pressumptes insults dirigits a l’editor per part del Lobby amb les ofenses de tot tipus que el diari fatxa foraster dedica als qui a Mallorca no combreguen amb la ideologia ultraespanyolista d’El Mundo. Entre les persones objecte d’aquesta persecució maccarthista hi figuren dirigents polítics i socials d’amplis sectors de la societat mallorquina.

El segon èxit, més important, és la sentència del Tribunal Suprem espanyol que declara d’ ús públic la piscina de Son Servera annexa a la casa de l’editor, que aquest utilitzava en exclusiva, violant també el dret de pas dels vianants. Ara els mallorquins haurien de poder fer valer els seus drets seculars, tot i que hauran de comptar amb la possible oposició de les forçes d’ocupació militar espanyoles que solen establir dispositius de seguretat al voltant de la casa d’en Pedrito, legitimant-los en les amenaces de mort que ha patit l’editor per part d’ETA.

Tot i així el Lobby i les organitzacions que li donen suport estudien fer una roda de premsa en la piscina a la que no hi han convidat, però, ni a Pedrito Piscines ni a la seva dona, la dissenyadora Agatha Ruiz que posava així de relaxada al lloc centre del conflicte. A partir d’ara, de segur que no ho podrà fer

.

  1. Simbolitza allò de la movida madrilenya….i pensar que la infranormal directora de l’IVAM li organitzà una exposició…és pa’ cagar-se i no torcar-se !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!