17 d'octubre de 2008
1 comentari

El comunisme (3ª part): La Guerra Freda i els llops anticomunistes


LA GUERRA FREDA I AMÈRICA:

“Amèrica és com un cos sà i la seva resistència és triple: el seu patriotisme, la seva moral, i la seva vida espiritual. Si podem soscavar aquestes tres àrees, Amèrica s’ensorrarà des d’adins” (Josif Stalin).

“Els americans mai no adoptaran el socialisme sabent-ho. Però sota el nom de ‘liberalisme’ adoptaran totes les parts del programa socialista, fins que un dia Amèrica serà una nació socialista, sense saber com va succeir” (Norman Thomas).

“No podem esperar que els americans saltin del Capitalisme al Comunisme, però podem ajudar els seus líders elegits a donar-los dosis petites de Socialisme, fins que despertin un dia per a trobar que han assolit el Comunisme” “Diuen que els delegats soviètics somriuen. Aquell somriure és genuí. No és artificial. Desitgem viure en pau, tranquil·litat. Però si qualsevol creu que els nostres somriures impliquen abandó de les ensenyances de Marx, Engels i Lenin s’enganya de mig a mig. Els qui ho estiguin esperant hauran de fer-ho fins que una gamba aprengui a xiular” (Nikita Khruixev).

“Ens oferirem al món cristià desatès de propostes de pau, i aquestes nacions, estúpides i decadents, saltaran a l’oportunitat de ser els nostres amics; cooperaran amb gust en llur pròpia destrucció. Llavors, quan baixaran la guàrdia i s’hauran adormit, els aixafarem amb el nostre puny tancat” (Dmitri Manualski).

“Tots els nins d’Amèrica, quan entren l’escola als cinc anys, són mentalment malalts, perquè hi van amb una lleialtat cap als nostres càrrecs elegits, cap als nostres pares fundadors, cap a les nostres institucions, cap a la conservació d’aquesta forma del govern que tenim. El patriotisme, el nacionalisme, i la sobirania, tot allò que demostra que nins són malalts perquè un individu del bé autèntic és qui ha rebutjat totes aquestes coses, i així és veritablement el nen internacional del futur” Dr. Chester Pierce.

“Cavallers, camarades, no us preocupeu per tot el que escolteu sobre Glasnost i Perestroika ni sobre la democràcia durant els pròxims anys. Tot plegat és principalment per a consum exterior. No hi haurà canvis interns significatius a la Unión Soviètica, sinó per a propòsits cosmètics. El nostre propòsit deurà ser desarmar els americans i permetre que ells s’endormisquin” Mikhail Gorbachev

“A l’octubre del 1917, ens vam acomiadar del vell continent, el rebutjàrem d’una vegada per a sempre. Caminem cap a un nou món, un món de Comunisme. Mai no ens vam deseixir d’aquest camí” (Mikhail Gorbaixev).


5) ELS ANTICOMUNISTES.

“A qui dieu comunista? Bé, és algú que llig Marx i Lenin. I a qui dieu anticomunista? A algú que entén Marx i Lenin” “Sr. Gorbaixev, obriu aquesta porta! ¡Sr. Gorbaixev, enderroqueu aquest mur!” (Ronald Reagan, 1911-2004, actor esdevingut 40è President nordamericà, 1981-1989).

“El comunisme, el socialisme és seductor. Ens promet que cadascú contribuirà segons la pròpia capacitat i rebrà segons ho necessiti. Tothom serà igual. Tothom tindrà dret a una casa en condicions, a menjar convenientment i a una atenció mèdica assequible. La Història hauria d’haver-nos ensenyat que quan sentim algú parlar talment…guaita!” Walter Williams

“La funció del socialisme és acrèixer el patiment al més alt nivell”
(Normand).

“La croada en contra del Comunisme era fins i tot més imaginària que l’espectre del Comunisme” (Alan John Percivale Taylor, 1906-1990, historiador anglès).

“El vici inherent del capitalisme és de compartir desigual de benediccions; la virtut inherent al socialisme és de compartir igual de misèries” “Des dels dies d’Espartac, de Weishophf, de Karl Marx, de Trotski, de Belacoon, de Rosa Luxenburg, i d’Ema Goldman, aquesta conspiració mundial ha anat creixent constantment. Aquesta conspiració va jugar un paper definit i fàcil de copsar en la tragèdia de la revolució francesa. Ha estat la motivació principal de tots els moviments subversius durant el segle XIX. I ara, per fi, aquesta casta de personalitats extraordinàries de l’hampa de les gran ciutats d’Europa i d’Amèrica ha agarrat el poble rus dels cabells del cap i han esdevingut els propietaris indiscutibles d’aquest enorme imperi” “Un comunista és com un cocodril: quan obre la boca no sabeu dir si està intentant somriure o si es prepara per a menjar-vos” (Sir Winston Churchill, 1874-1965, estadista conservador i imperialista, militar, maçó i assagista anglès).

“Comunisme vol dir barbàrie” James Russell Lowell

“El capitalisme i el comunisme es troben en pols oposats. Allò essencial que els diferencia és això: El comunista, en veure un ric i la bella casa diu Ningú havia de tenir tant. El capitalista, en veure la mateixa llar diu: Tothom havien de tenir-ne tant” (Phelps Adams, fent una interpretació per la qual és fàcil endivinar que ell era capitalista).

“Sé que deix el bàndol victoriós pel perdedor, però és preferible morir en el costat que perd que viure sota el Comunisme” Whittaker Chambers
  1. Dues coses respecte de la frase d’en Phelps Adams (la penúltima): sovint és ben certa pel que fa a la perspectiva comunista (“ningú no hauria de tenir tant”), perquè és sobretot entre les classes més humils que arrela el comunisme ,i tret d’algun esperit excepcional i heroic, és ben normal que patir grans injustícies provoqui ressentiments i enveges. Ara bé, el seu contrapunt capitalista (“tothom hauria de tenir el mateix”) s’ha demostrat totalment insostenible, és a dir, inviable. Pretendre avui dia que tothom gaudeixi del nivell de vida de la classe mitjana-alta occidental és un suïcidi. Bé, pròpiament un assassinat: l’assassinat del nostre planeta i dels seus recursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!