Ja pots tenir els teus implants dentals en un dia

La tecnologia ha facilitat la modernització de l’odontologia, per fer la vida i els tractaments més senzills i còmodes. Avui ja és possible rehabilitar tantes peces com calgui i en un sols dia.

Els implants són la millor solució quan les peces dentals ja estan molt deteriorades, són més còmodes que d’altres sistemes. Si fem el seu manteniment de forma adequada, ens poden durar tota la vida.

Implants de càrrega immediata

Els implants de càrrega immediata es realitzen en un únic dia, en realitat, els pacients, entren al centre un matí i a la tarda ja poden marxar amb el seu somriure complet. Encara que realment la pròtesi que es col·loca és provisional.

Procediment

La clau en tot aquest procés és l’osteointegració dinàmica, que no és res més que la integració de l’implant a l’os. En l’àmbit estètic i funcional presenta grans avantatges, ja que ens estalviem passar dies sense dents, demanant vacances a la feina.

Avantatges

Aquest tipus d’intervenció presenta diversos avantatges com:

  • Senzillesa: el procediment és més simple i es poden col·locar fins a 8 implants.
  • No dentadures: no és necessari portar les tan feixugues dentadures postisses.
  • Osteointegració dinàmica: la integració que es realitza os-implant, l’arrel d’aquestes pròtesis queden fixades definitivament.
  • Seguretat: disminució de l’angoixa que genera veure’s sense dents.
  • Estètica: podem sortir de la clínica des del primer dia i fer una vida completament normal, sense amagar-nos.
  • Rapidesa: quan es tracta de canviar més d’una dent aquest és el millor procediment.

Si tens curiositat sobre el procés de creació i estàs interessat en tenir una professió de futur, no dubtis i contacta amb Escola Pejoan per saber com començar la teva FP de prótesis dental.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *