4 tipus de cirurgia dental cosmètica que podeu triar

Tots ens fem càrrec de la nostra cavitat oral i dents; tanmateix, patim diverses malalties. La boca és la primera àrea des d’on els gèrmens poden entrar al cos i si no s’ocupa de les dents, podem afrontar problemes molt greu en les accions com mossegar i moldre, a més de la higiene o de la construcció dental. Fins i tot quan la cavitat oral té infeccions microbianes, surt l’olor desagradable.

Per tant, sempre és necessari visitar el dentista quan esteu passant per aquests problemes, o si més no al professional especialitzat que s’ha format en un FP d’Higiene bucodental o segons quin sigui el teu cas.

A part de les malalties odontològiques, pot tenir una dent trencada o dolenta que està causant problemes mentre menja. Llavors, què pots fer? Vostè pot aprofitar els serveis d’odontologia cosmètica que s’està convertint en popular en el tractament de problemes d’una cavitat oral.

Els procediments cosmètics o dentals ajuden els pacients a recuperar el seu somriure perdut. Aquestes tècniques ajuden a corregir la forma incorrecta de la dent, omplint el buit de la cavitat i blanquejant la superfície dental. Aquests són alguns dels mètodes populars de restauració dental que podeu conèixer.

1. Corones i ponts

Podeu utilitzar la corona quan tingueu una estructura dental feble. Ofereix coloració natural a les dents grogues. Aquests articles són de llarga durada, ofereixen un funcionament natural i es fabriquen amb una forta cobertura de porcellana. També podeu tenir aquests articles si teniu estructures dentals mal dissenyades. Si teniu unes dents amb forma incorrecta al conjunt, podeu utilitzar els ponts per fer-los rectes i de la mateixa forma i mida.

2. Dentatures

De fet, són la substitució desmuntable de la dent i els teixits que falten al costat. Tenen la barreja d’acrílic i metall per donar un efecte durador. Podeu utilitzar el conjunt complet de les dents al vostre conjunt dental natural per reemplaçar les dents que falten.

3. Tractament del canal radicular

Aquest procediment s’aplica quan s’enfronta el problema greu amb el vostre canal arrel. Aquesta tècnica és per salvar la teva dent natural. Si el dentista troba que el vostre canal arrel està mort o hi ha infecció, segurament us suggerirà aquest mètode. Es tracta d’eliminar els nervis danyats i reduir l’agent causant del dolor.

4. Implants dentals

L’implant dental és l’arrel dental artificial que la dentista insereix a la mandíbula per reemplaçar l’antiga arrel morta. Actua com el suport per mantenir els ponts. Aquests implants ajuden a millorar el discurs, l’ajuden a mastegar i menjar correctament.

Aquests són els quatre procediments estètics que els pacients poden ajudar a reduir tots els problemes dentals. Abans d’escollir qualsevol dels tractaments, hauríeu de consultar un dentista experimentat que tingui prou coneixements en aquest camp.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *