Coneix l'odontologia

T'explicarem tot el que sabem sobre salud bucodental

19 de març de 2018
0 comentaris

Saló de l’Ensenyament 2018 i salut bucodental

Des del passat 14 de març al dia 18 del mateix mes estarà present a la ciutat Comtal el Saló de  l’Ensenyament, i amb aquest post volem fer-vos participants del que es va poder veure en aquesta fira educativa anual.

A més, us donarem alguns consells sobre la potencialitat de les sortides professionals en el sector bucodental i odontològic. No obstant, en el Saló hauràs (si hi has anat) trobat altres alternatives segons el sector que va més amb tu.

Saber quina es la professió que més encaixa amb els teus gustos, entreteniments i al·licients professionals no es una feina fàcil. Doncs bé, al Saló de l’Ensenyament ha estat un dels  llocs indicats per poder resoldre tots els teus dubtes i saber quin es el futur del teu camí professional.

Però… Has pensat alguna vegada a dedicar-te en el sector bucodental?

Existeixen molts centres de formació professional que ofereixen cursos de tot tipus: FP Higiene bucodental  (a la ciutat on s’emprenguin les classes), pròtesi dental, fresat, tractament bucodental o qualsevol altra especialitat pel que en aquest sector es refereix.

La salut bucodental: sortides professionals

Ser auxiliar, o bé especialista en higiene dental o protèsi dentals és una de les sortides professionals més populars que es troben avui dia, i sobre tot al sector salut.

Aquesta potencialitat  ha fet que la formació especialitzada en el sector salut sigui el camí perfecte per triar la formació professional com una de les eleccions per al teu futur, i amb això convertir-se en un bon professional.

La cura de la boca i els professionals que desenvolupen aquest tipus de tractaments deuen recórrer a una bona formació i coneixements per oferir els millors resultats als seus futurs pacients.

I a Barcelona

Escola Pejoan és un exemple de centre formatiu que es troba a Barcelona i que compta amb diversos cursos d’especialització en salut bucodental. Pejoan ha estat present aquest Saló de l’educació a Barcelona per respondre a tot tipus de preguntes i dubtes en relació amb els cursos que es cursen al seu centre.

Ara podràs gaudir de dos cursos d’Higiene dental, doncs consta d’un torn de matí i un altre de tarda. L’altre d’ells, el curs de FP en Pròtesi Dental. Tots dos són d’una durada de dos anys el millor? Si t’apuntes al centre abans del 31 de març podràs gaudir del 10% de descompte en la matricula de qualsevol dels seus cursos.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.