Coneix l'odontologia

T'explicarem tot el que sabem sobre salud bucodental

18 de febrer de 2018
0 comentaris

Com ensenyar als nens a establir metes

És essencial per tots establir metes en la vida. Pot convertir-se en un procés fàcil i divertit per a tota la vida si se’ls ensenya als nens a establir metes en una etapa primerenca.

Aquesta és la raó per la qual diverses escoles consideren els exercicis de fixació de metes al començament del terme, i després realitzen revisions periòdiques.

Els nens simplement tenen una vaga idea sobre com establir objectius. S’enfoquen principalment en recompenses extrínseques com complaure als seus pares.

Necessiten que se’ls ofereixi un projecte que els faci treballar en l’assoliment d’alguna cosa personal, involucrant aspectes de la salut, com els socials, emocionals, mentals i físics.

Establir metes intel·ligents

Un objectiu ha de ser mesurable, específic, realista i oportú perquè sigui efectiu. Els nens prefereixen generalitzar quan es tracta d’establir objectius.

Per exemple, un nen vol ser el millor jugador de bàsquet en l’equip. Com es mesura un objectiu com aquest? Què significa exactament un objectiu com aquest? Has de demanar-los que siguin específics.

Comenci anotant dues cistelles en cada joc (o la quantitat que vulgui, simplement configuri alguna cosa mesurable!). Amb un objectiu com aquest, poden empènyer continuament les barreres per aconseguir majors objectius.

Saber quien tipus de ofici, o estudis es realizaran es un altre sentir de marcar objectius, ve ja siguin higienista dental a Barcelona, com banquer o expert en borsa.

Establir objectius que no es basen en les circumstàncies

Per exemple, demanar-li al seu fill que no s’enutgi amb el seu germà menor no és un objectiu mesurable. Això sembla estar més connectat a una resposta emocional a un germà. Si desitja que els objectius siguin efectius, tot el procés d’establiment de metes ha de fer-se de manera positiva. Demani’ls que passin 30 minuts amb el seu germà tots els dies després de l’escola. Passar temps amb els altres els ajudarà a unir-se.

Escrigui els objectius

Aquest consell està recolzat per la ciència també. Estudis recents mostren que quan s’anoten els objectius, és probable que l’individu els abast.

Enfrontar objectius que no són realistes

Els nens tenen el costum de triar objectius que simplement sembla impossible d’aconseguir. Ha d’ensenyar-los els conceptes d’objectius a curt i llarg termini. Necessites donar-li al teu fill revisions mèdiques de realitat; per exemple, si el seu fill és al·lèrgic als gats i vol tenir un com a mascota. Si el seu fill considera que la NBA és el seu objectiu, ajudi-ho a establir metes que siguin apropiades per a la seva edat i assolibles.

Configurar punts de revisió

Pot ensenyar-li al seu fill a usar cartells per mapear les seves metes. Demani’ls que escriguin el seu objectiu principal en la part superior del pòster. Demani’ls que esmentin els passos que donarien per aconseguir el seu objectiu. Demani’ls que segueixin el seu progrés una vegada a la setmana o al mes. És crucial ajudar als seus fills a tenir els seus propis sistemes de punt de control. Ajudi’ls a desenvolupar un sistema que realment funcioni per a ells.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.