Alguns joves catalans

 

Dissabte 2 de novembre faig entrar a la biblioteca de la UPC, concretament a la Rector Gabriel Ferraté, buscava al meu fill i no hi podia contactar per watshapp, li vaig demanar d’entrar al porter i va accedir, recordo que el dia 2 de novembre era el dissabte d’un pont, doncs la biblioteca, 3 pisos, estava a petar de joves estudiant, concentrats, disciplinats i en silenci, repeteixo, el dissabte d’un pont, i cal tenir en compte que n’hi ha unes quantes de biblioteques a les universitats, que sempre són a vessar de joves.

És l’altra cara d’una altra Catalunya, la de molts fills que els seus pares i avis cada dia es llevaven per anar al tros, a la fàbrica o aixecar la persiana de la botiga.

Entristeix veure com els fills de la casta criminal de l’Ibex 35 i les altes esferes de l’estat es repartiran el pastís, mentre aquest nois es trenquen a treballar per un futur.

Afegeix un comentari