Aneu-vos-en a la merda

 

Fa poc vaig llegir una piulada sarcàstica es refereix a aquestes preses que ara té la nostra societat per a salvar el planeta, la piulada rezava, “ per a què vull salvar un planeta que ja no parla català ? “.

Trobo que dona joc al pensament i si es reflexiona té trellat, una vegada m’hagin extingit per a què m’ha d’importantr la resta, o per a què he de renunciar jo a la meva identitat o nacionalitat, sempre a remolc de totes les causes del món ?

Òbviament era una piulada d’una persona anònima, si fos d’algú rellevant ja se l’hauria menjat amb patates, sempre ens hem de justificar per a tot, i entre altres coses això passa perquè ho hem permès.

En altres paraules, jo m’he de preocupar per persones o injustícies quan a altres persones que tingui companys empresonats o amb un ull buidat els hi importa una puta merda. Que sí, que sí, que sóc un insolidari.

Afegeix un comentari