A l'arrecera del Montsec

El bloc de Moisès Martí

6 d'octubre de 2019
0 comentaris

10 reflexions sobre la política colonial

 

  1. Molts independentistes diuen ….. quan siguem independents, i si no ho arribem a ser mai ?  El Determinisme com a doctrina filosòfica té limitacions
  2. Si el 155, la repressió, i la retallada de drets perjudiquen a independentistes i no-independentistes, perquè aquests darrerers sempre callen ? (Piulada)
  3. Fa uns pocs anys, hi havia defensors de votar el futur polític de Catalunya, però contraris a la independència, on són ara ? No serà que mentien ?
  4. El govern no fa la feina, i jo no sóc capaç ni de fer consum estratègic, i mira que no du riscos, som uns genis.
  5. Ens pensàvem que quasi la totalitat de la població catalana volia uns bons serveis públics i bones infraestructures, i quan el TC retalla drets socials o el gobierno Esp. no inverteix , una part de la població catalana calla, perquè ?
  6. Algú es pregunta perquè l’unionisme a Catalunya tampoc participa massa en la defensa del medi ambient, en el drama dels migrants, o en la lluita contra la pobresa ?
  7. Algú fa una anàlisi sobre com aquests darrers 30 anys ens hem autoengany tant sobre la pluralitat, generositat i diversitat de la societat catalana ?
  8. Quan ETA atemptava l’independentisme majoritari a Catalunya condemnava els atemptats, perquè l’unionisme no condemna l’empresonament de persones innocents ?
  9. Perquè no fem una anàlisi de les mentides que la premsa de règim vessa contra Catalunya i els grans silencis de molts dels nostres veïns quan saben que menteixen ?
  10. Qui va planificar aquest procés (18 mesos) coneixia bé les fortaleses i febleses de la nostra societat ? Coneixia bè l’enemic ?

En tinc més de preguntes, però poca gent que em llegeix, només cal que ho allargui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!