Més enllà de la perifèria

Bloc de Mireia Canal

Presentació

Publicat el 8 de gener de 2018 per

Vaig néixer i actualment visc al poble de Puig-reig, a la comarca del Berguedà. Sóc economista i treballo en aquest camp, però sempre m’ha agradat molt llegir i escriure. Feia temps que em ballava pel cap de fer un bloc on compartir diversos escrits.

El gener de 2018 vaig penjar el primer escrit al meu bloc explicant el motiu del títol. Amb el pas del temps hi vaig anar penjant diferents escrits. La idea inicial era compartir reflexions, sensacions, comentaris de llibres, records i experiències. El fet de començar a compartir escrits a principis de 2018, va marcar que la majoria d’escrits fossin sobre la política del moment, intercalant algun escrit sobre vivències, records, literatura, història i altres camps que m’interessen i m’agrada reflexionar-hi.

A part d’escriure reflexions, també m’agrada comprimir sensacions en petits pomes, uns poemes que m’agrada compartir amb altra gent, per això també vaig aprofitar el bloc com un espai on compartir-ne alguns, però el bloc no era l’eina més adequada, per això em vaig decidir a fer un pas més creant  un canal de youtube on hi penjo els poemes que vaig escrivint acompanyats d’imatge i música.

 

Publicat dins de | Deixa un comentari