Sos Racisme Catalunya

Sos Racisme Catalunya neix el 1989. És una entitat formada per persones que defensen els Drets Humans des de l’acció antiracista. Treballa per eradicar la discriminació racista i xenòfoba en totes les seves manifestacions i tots els àmbits de la societat, atenent a les persones, canviant consciències i incidint políticament.
El racisme és un atac als drets humans, a la justícia i a la dignitat. És incompatible amb la democràcia ral i va molt més enllà d’una col·lecció d’estereotips i prejudicis socialment normalitzats. El racisme és una sistema d’opressió institucional que travessa la quotidianitat de les persones que el pateixen.
Ens explica més coses de Sos Racisme Catalunya la Marilda Sueiras Bardon, del serveei d’atenció i denúncia per a les víctimes de racisme i xenofòbia.

http://valls.radiociutat.com/2019/06/10/batecs-al-vent-sos-racisme-catalunya/ 

http://valls.radiociutat.com/uploads/2019/Batecs_Al_Vent/201905275BATECS_SOS.mp3  

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *