27 de juliol de 2018
0 comentaris

MOLT HONORABLE O MOLT HUMIL PRESIDENT DE LA GENERALITAT

EL Molt Honorable President Carles Puigdemont té prevista la seva tornada a Wallonia des d’ Alemanya per demà dissabte, 28 de juliol, indubtablement que ha de ser ben rebut i amb tots els honors i respecte ,després de la seva experiencia a la República Federal.

Però el Senyor Puigdemont també hauria d’ arribar a Waterloo com a Molt Humil President de la Generalitat essent conscient de que és un polític que ha fracassat clarament en els seus objectius politics dels darrers, com a minim 3 anys.

Especialment el mes d’ octubre del 2017, fou el seu ”mesus hurribilis”. Quant l’ havia de proclamar no ho va fer i quan ja no ho havia de fer, ho fa i genera un desgavell a unes desenes de families del país, i deixant el país estancat, molt estancat.

El 21 de desmembre del mateix any, la gent li torna fer una gran confiança, i el MHP, torna a fracassar en gran part dels seus objectius polítics, sobre tot quan vol tornar a fer entrar el clau per la cabota. 

El viatge del març a Finlàndia i retorn per Alemanya també és una equivocació, malgrat cal reconeixer que ell i els seus advocats n’ han tre petroli, si més no a nivell personal d’ ell mateix.

La darrera acció d’ OPA hostil  cap al Pdecat no ha agradat gens a molt gent, el 30% dels representants a l’ Assemblea hi van votar en contra.

I no parlarem ara de les accions anteriors a l’ 1 d’ octubre, doncs no parlaren dels desencertats plens del Parlament de Catalunya de 5 i 6 de setembre 2017 i altres etzegaiades de la seva presidència, encara que no hem d’ oblidar que va venir del tot condicionada per seu antecessor l’ Artur Mas.

Cal que el Molt Honoblable, emprengui la nova etapa com a Molt Humil, si realment vol convencer l’ electorat de que li segueixi fent confiança. Doncs tot fa pensar que els electors, a partir d’ ara, no seràn tant condescendents com fins ara. No pas per no declarar la república de la manera que sigui i com sigui i com mes aviat millor,no. Sino per que les accions que es facin siguin per construir un país, salvar pel proper mil·leni una llengua i una cultura i dotar d’ un projecte d’ estructura econòmica un país que porti la prosperitat i el benestar als seus habitants.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.