22 de desembre de 2010
General
1 comentari

La sentència del suprem no priva la immersió linguística

Els recursos de casació posats pels senyors i senyores Feliciano Sánchez López ,Marina Gala Prieto y Consuelo Santos Neyra aboquen a una sentència que nosaltres  entenem que només els obliga amb ells, és a dir, ells han demant que l’ escola se’ls dirigeixi en castellà i així ho haurà de fer però no pas amb les resta dels pares dels alumnes, si algú ho demana també és clar.

En relació al tema vehicular és possible que s’ hagin de fer unes assignatures en castellà, però això serà motiu per exigir que la resta es fagin segur en català,cosa que ara no passa a segons quines zones i segons quins mestres que s’ ho passsen pel folre de l’ americana.

Per altra banda consagra definitament el dret a ser llengua vehicular el català a Catalunya amb igualtat de drets que pel castellà, però no pas menys.

Per tant les criatures hauran de seguir sapiguent català i castellà com ara,amb l’ avantatge de que ara el català es podrà exigir molt més, i els mestres de català ja es hora de què es possin les piles perque els seus alumnes cataloparlants parlen un català que és una merdeta, sense pronoms febles i amb barbarismes a tot drap. 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.