28 d'octubre de 2019
0 comentaris

LA INÒPIA POLITICA DE TORRA I PUIGDEMONT I DE BONA PART D’ ERC ÉS MONUMENTAL

En cap cas saben aprofitar, ni gestionar, les victòries del seu poble, començant per l’ 1 d’ octubre i acabant per l’ avantatge que suposa aquest moment tenir els diputats que tenen al congrés Espanyol.

Caldrà buscar o esperar que apareixin nous gestors polítics més qualificats dels nostres vots.

Cal tenir amics, coneguts o saludats a tot arreu, ells no en tenen enlloc, ni a Espanya, ni a Europa , ni a cap de les Amèriques.

Qui podria indultar els presos, si això fos necessari?. sàncez no ho podrà fer si no és al govern i els fatxes de la Triple Dreta no ho faran pas, si no que els putejaran més i més i els deixaran podrir-se per les presons de Madrid.

En quan als pressupostos, amb la seva actitud Pdecat/Crida i ERC, PUTEJARÀN UN COP MÉS LES CLASSES POPULARS I CLASSES MITGES TREBALLADORES, CARREGANT AL PRESSUPOST DE LES PETITES HERENCIES FAMILIARS EL DEFICIT DE LA GENERALITAT QUE PODRIEN AMORTITZAR AMB ELS DINERS D’ AQUEST PRESSUPOST QUE DEIXEN PASSAR DE LLARG I PER ALTRA BANDA AUGMENTANT EL NOMBRE DE FAMILIES ARRUINADES A CAVALL D’ AQUEST IMPOST IMFAME.

SOL·LUCIONAR AIXÒ I ALTRES COSES COM LA LLEI D’ URBANITZACIONS DE CATALUNYA I 200 COSES MÉS TAMBÉ SERIA FER UN ACTE DE SOBIRANIA I FER REPÙBLICA PER QUE ESTÀ A LES SEVES MANS I TENEN PODER PER FER-HO I NO HO FAN NO EXERCEIXEN AQUEST PODER PELS SEUS INTERESSOS PATIDISTES PUTEJANT AL POBLE DE CATALUNYA , ESPECIALMENT ALS INDEPENDENTISTES QUE ELS VOTEN.

HAURENM DE BUSCAR UN RELLEU RÀPID A AQUESTA GENT QUE HAN FRACASSAT DE FORMA TANT GRAN PER SALVAR EL POBLE I LA CULTURA I LA LLENGUA CATALANES.

Aquests només ens porten al seu suicidi polític i a la desaparició de Catalunya.

Així ho veiem i així us ho explico.

 

 

Miquel Ma. Matas

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.