VOLEM UN GOVERN, ARA, ENCARA QUE SIGUI INTERÍ I PROVISIONAL, PERÒ NOSTRE.

Som molts els que volem un govern català i catalanista, ara, que prengui les regnes de la Generalitat, la nostra institució secular per excel·lència i que així aquests de Madrit  hi deixin de merdejar.

Som molts els que volem investir un president amb la finalitat de prendre el comanament, el govern de la nostra Generalitat i acabar amb el merdeig dels de Madrit, que no hi han de fotre de res a casa nostre. Després un còp resolt el tema de la investidura o no d’ en Carles Puigdemont el president interí que ja sabria que és interí, podria dimitir i deixar pas a l’ acord que s’ hagués arribat procedint a l’ investidura pactada entre els partits corresponents en funció de la situació general.

L’ AMENAÇA DE PRENDE’NS EL CATALÀ DE L’ESCOLA ES MASSA FORTA

Hi ha molta gent que està comfosa amb les diverses informacions periodistiques interessades cadascuna amb induir pensaments diversos però afins, en cada cas, a l’ ideari del mitja.

La pròpia sentència del TC en relació a l’ Estatut del 2006, indicava que el castellà havia de ser vehicular però li assignava un paper discret, entenent que la llengua a protegir i potenciar era el català, això els diferents tribunals hi han quantificat amb un 25% de castellà i el 75% en català, cosa que aproximandament ve a ser una assignatura en castellà i la pròpia de castellà i prou. També reconeix el TC que els pares no han de decidr la llengua de l’ ensenyament public, ho ha de fer l’ Administració competent, en aquest cas la Generalitat de Catalunya.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *